Politica de confidentialitate

Intimitatea dumneavoastra este importanta pentru noi. Apreciem increderea pe care o aveti in noi si ne obligam sa protejam si sa aparam orice tip de informatii pe care ni le incredintati. Acest document, pe care il actualizam din cand in cand, descrie cum folosim si cum procesam informatiile dumneavoastra personale. De asemenea va spune cum ne puteti contacta in cazul in care aveti intrebari cu privire la informatiile dumneavoastra personale.

Ce tipuri de informatii personale foloseste asicars.ro?

Atunci cand procesati rezervarea unei masini sau solicitati o cotatie, vi se vor cere cateva informatii relevante, necesare pentru a indeplini serviciile de inchiriere auto solicitate, acestea pot fi: numele / prenumele soferului principal, varsta, detaliile de contact (email, adresa si numarul de telefon), data si locul nasterii, informatii pasaport, informatii permis de conducere si informatii de plata.

Pentru a va facilita administrarea rezervarilor, puteti deschide un cont de utilizator. Acesta va va permite sa salvati setari personale, sa revizuiti rezervari anterioare si sa administrati rezervarile pentru sejururile viitoare.

Ce proceduri de securitate aplica asicars.ro pentru a asigura siguranta informatiilor dumneavoastra personale?

In conformitate cu legile Uniunii Europene privind protectia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat si folosirea incorecta a informatiilor personale.

Folosim sisteme si proceduri de afaceri potrivite pentru a proteja si pastra in siguranta informatiile personale pe care ni le incredintati. De asemenea folosim proceduri de securitate, precum si restrictii tehnice si fizice de accesare si folosire a informatiilor personale pe serverele noastre. Numai personalul autorizat are permisiunea de a accesa informatii personale in procesele de lucru.

De ce colecteaza, utilizeaza si distribuie asicars.ro detaliile dumneavoastra personale?

  1. Rezervari: In primul si cel mai important rand, folosim informatiile dvs. personale, pentru a completa si a administra rezervarea dumneavoastra online
  2. Serviciul Clienti: Oferim un serviciu clienti international, disponibil 24/7 din birourile noastre locale. Distribuirea detaliilor dumneavoastra personalului nostru de la serviciul clienti ne permite sa va raspundem atunci cand aveti nevoie de noi - inclusiv sa va ajutam sa gasiti masina potrivita si sa va raspundem la intrebarile legate de rezervarea dumneavoastra.
  3. Comentariile clientilor: Putem folosi informatiile dumneavoastra de contact, pentru a va invita sa scrieti un comentariu despre masina inchiriata. Rezultatele sondajului vor fi folosite pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine si pentru a imbunatati serviciul de inchirieri auto, pe care partenerii il ofera tuturor clientilor nostri.
  4. Alte comunicari: Pot exista alte cazuri cand va contactam prin e-mail, posta sau telefon sau chiar prin SMS, in functie de informatiile de contact pe care ni le transmiteti. Exista cateva motive pentru a face aceasta:
    • Daca nu ati finalizat rezervarea online, am putea sa va trimitem un email de rapel pentru a continua rezervarea. Credem ca acest serviciul aditional este util pentru dumneavoastra deoarece va permite sa continuati o rezervare fara sa fie nevoie sa cautati autoturismul din nou sau sa introduceti de la zero informatiile necesare pentru rezervare.
    • Am putea de asemenea sa va trimitem alte materiale legate de rezervarea dumneavoastra, cum ar fi detaliile de contact ale asicars.ro si ale furnizorului, daca aveti nevoie de asistenta, ori un sumar al rezervarilor anterioare, pe care le-ati facut prin asicars.ro
  5. Detectarea si prevenirea fraudelor: Putem folosi informatiile personale pentru a detecta si a preveni fraudele si alte activitati ilegale sau nedorite.
  6. Imbunatatirea serviciilor noastre: In cele din urma, folosim informatiile personale pentru scopuri analitice, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor, precum si pentru a imbunatati serviciile, functionalitatea si calitatea serviciilor noastre online.