Iata cateva informatii care s-ar putea sa va fie utile:

 1. Pentru rezervarea unui autoturism selectati data de ridicare si data de returnare.

 2. In rubricile "locatie ridicare" si "locatie returnare" trebuie sa selectati una dintre optiunile date in functie de necesitatile dumneavoastra. In paranteza, langa fiecare locatie este afisat pretul de deplasare de la sediul AsiCars la locatia selectata.

 3. Apesi butonul CAUTA si vor aparea masinile disponibile in perioada selectata la punctul 1.
 4. Costul de deplasare va fi calculat la totalul de plata de pe contract.


 5. Urmatorul pas pentru rezervare este selectarea autoturismului dorit. Pretul fiecarui autoturism este calculat in functie de perioada selectata. Sub fiecare autoturism este trecut pretul intreg sau daca este cazul este trecuta reducerea, iar mai jos sunt dotarile autoturismului. Pentru a trece la pasul urmator va trebuii sa alegeti unul dintre autoturisme si sa apasati butonul "Rezerva acest autoturism"

 6. Dupa selectarea autoturismului va trebui sa introduceti datele dumneavoastra personale si ora la care doriti sa preluati masina de la noi, respectiv ora la care doriti sa o returnati. Aceste ore sunt setate standard la 10:00 AM.

 7. Formularul urmator reprezinta optiunea de a selecta alte obiecte care va pot fi de folos(Scaun pentru copil, remorca, etc). In caz de cerinte extra un operator AsiCars va va contacta telefonic pentru detalii suplimentare.

 8. Ultimul pas este plata avansului care difera in functie de contract. Asicars va ofera posibilitatea plati cu cardul in momentul rezervarii autoturismului.
  • Inchiriere auto pe 1-3 zile - avansul va fi plata integrala a contractului;
  • Inchiriere auto pe o perioada de 3-10 zile avansul este de 50% din totalul de plata;
  • Inchiere auto pe o perioada mai mare de 10 zile este de 30% din totalul de plata.

 9. Ce includ tarifele ASICARS?
  • TVA
  • Asigurare RCA
  • Rovigneta
  • Asistenta Rutiera cu acoperire nationala
  • Uleiul si intretinerea autoturismului
  • Anvelope adecvate pentru fiecare anotimp
  • Suport tehnic 24h/24.

 10. Recenzii
 11. Rubrica de recenzii este gandita pentru dumneavoastra. Lasati un mesaj in care sa ne impartasiti experienta dumneavoastra cu SC Asibox Virtual SRL pentru a ajuta si alti clienti sa ia o decizie. In cazul in care exista un limbaj neadecvat, mesajul va fi sters de catre operatorii nostri.


 12. Avantajele Rent a Car
 13. Fie ca este vorba despre inchirieri Mercedes sau inchirieri Logan, cand ne gandim la masini de inchiriat putem gasi mai multe avantaje logice. Ce nu tin de nevoia de fi proprietar de masina si factor de decizie absolut asupra cheltuielilor ce apar cand ai masina proprie in grija.

  Poate te convingem ca suntem alegerea cea mai potrivita cand vine vorba de inchirieri auto Oradea cu aceste argumente:

  • Noi ne ocupam de intretinerea masinilor de inchiriat, astfel incat ele sa fie in cea mai buna stare pentru drumurile/calatoriile tale. DE la verificare tehnica pana la partea estetica a masinii, avem grija sa oferim cele mai exceptionale conditii de drum din punct de vedere al masinii. Mai ramane doar ca tu sa alegi drumul cel mai bun pentru o calatorie fara evenimente.
  • Alegand serviciile noastre de inchirieri auto cu sofer vei avea o grija in minus in nuntii tale sau in ziua evenimentului corporate la care ai lucrat luni intregi. Soferii nostri vin cu masina si cu o tinuta business si cu o atitudine profesionala.
  • Prin intermediul sistemului de rent a car poti sa te bucuri in fiecare zi de o alta experienta de condus, in functie de masina aleasa.
  • Fiecare masina este asigurata, astfel incat in cazul unor eveniment neplacute in trafic sa fim asigurati. Pentru calatorii in afara tarii, oferim mai multe optiuni pentru asigurare.